ZaborgovanistZaVodu

Призупинення водопостачання в зв’язку з ремонтними роботами (відновлено)

Повідомляємо, що проводиться завершальний етап робіт по заміні водопровідних мереж на вулиці Одеській. Ми вже повідомляли про тимчасове призупинення водопостачання в кількох будинках цього района на період проведення робіт. Але, на жаль, це не вирішило проблем зі зниженням тиску в системі водопровідних мереж. Тому, на період виконання робіт, ми вимушені понизити до мінімуму тиск подачі води з водозабору “Минай” та НФС №2.

В зв’язку з цим, тимчасово, упродовж проведення вищевказаних робіт, перебої водопостачання будуть відчуватись по всій лівобережній (в тому числі, у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Собранецька (частково), Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І. Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

Подачу води буде відновлено одразу ж по виконанні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

9 коментарі до теми “Призупинення водопостачання в зв’язку з ремонтними роботами (відновлено)

  1. Проспект Свободи, 28, не має води. Вчора, 25 листопада, про це не попереджали. Це дуже поганий вчинок з вашого боку. Коли знову буде відновлена подача води?

     

  2. На какой примерно период времени отключили воду?это уже не возможно!!!

  3. Когда кому-нибудь из водоканала прийдёт в голову счастливая мысль поставить хоть пару лишних задвижек, чтобы из-за улицы Одесской не отключать воду половине города вкупе с Корытнянами?

  4. Чого не можна попередити що води не буде. Шо люди наберіть собі води шоб хоть пити було шо ато вы відключили а люди хай собі думають шо робити. Ви би хоть за 2 години до відключення попереджали про таке це вже 20 дні підряд і все без попередження. Тоді пишете коли вже відключили. Паскудство.

  5. Станом на 14:00 – почали відновлювати тиск подачі води з водозабору “Минай” та НФС №2 до нормального рівня. Найближчим часом, водопостачання відновиться.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *