изображение_viber_2021-11-30_10-56-46-504

Звіт по проведених 30 листопада роботах

Упродовж 30 листопада, працівники дільниці водопровідної та каналізаційної мереж провели роботи на аварійних ділянках. Серед них:

Працівники дільниці водопровідної мережі виконали роботи на вулицях 31 військове містечко (замінено запірну арматуру на ПНС), Перемоги, Собранецькій та Слов’янській набережній.

Працівники дільниці експлуатації водовідведення виконали аварійні та профілактичні роботи на вулицях І.Франка, Жемайте, Ізумрудна (н/п Минай), Свободи (н/п Минай), Гагаріна, Собранецька, Огарьова, Володимирська, Лучкая, Можайського та на проспекті Свободи (в двох точках).

Повний список адрес, де заплановане проведення ремонтних робіт протягом поточного дня, можна переглянути у відповідному пункті на головній сторінці сайту (звертаємо увагу, що цей список поповнюється новими поступленнями упродовж дня).

Нагадуємо, що у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, що входять у сферу обслуговування нашого підприємства, для запобігання аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгород» за телефонами: (0312) 64-06-56 та 050-372-08-45. Або повідомляйте про них в спеціально для цього створених каналах у Telegram i Viber під назвою «Водоканал. Ужгород без аварій».


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *