DSC00326(cut)

Інформація КП «Водоканал м. Ужгород» про проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП щодо встановлення тарифів на 2022 рік

На виконання вимог Постанови НКРЕКП №866 від 30.06.2017 р. «Про затвердження Порядку проведеного відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» з метою досягнення балансу інтересів споживачів, ліцензіатів і держави, забезпечення безперешкодного доступу споживачів, замовників, ліцензіатів, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, організацій, що представляють інтереси споживачів, громадських організацій, засобів масової інформації та інших заінтересованих осіб до інформації та їх обізнаності на засадах гласності, відкритості, добровільності та свободи висловлювань КП «Водоканал м. Ужгород» повідомляє про проведення відкритого обговорення проекту рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на 2022 рік. Обговорення відбудеться 15.12.2021 року о 14.00 у приймальній адміністративної будови КП «Водоканал м. Ужгорода» по вул. Митна, 1.

Проекти постанов та матеріали, що обґрунтовують прийняття рішення, розміщені на офіційному веб-сайті НКРЕКП мережі Інтернет nerc.gov.ua.

З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), недопущення її негативного впливу на здоров’я мешканців міста відкрите обговорення відбудеться дистанційно, з використанням технічних засобів.

Заявки для участі у відкритому обговоренні, щодо проекту рішення приймаються до 13.12.2021 року включно у Секторі Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Закарпатській області, 88000, м. Ужгород, вул. Гойди, 8, оф. 408; 88000, м. Ужгород, Поштамт, а/с №90; e-mail: zakarpattia@nerc.gov.ua.

Зауваження і пропозиції просимо подавати за адресами до 13.12.2021 року:

  • вул. Митна, 1, м. Ужгород, 88000, або на електронну адресу e-mail: kanc.uz.voda@gmail.com., сайт підприємства – voda.uz.ua;
  • Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Закарпатській області, 88000, м. Ужгород, вул. Гойди, 8, оф. 408; 88000, м. Ужгород, Поштамт, а/с №90; e-mail: zakarpattia@nerc.gov.ua;
  • Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська, 19, м. Київ, 03057; e-mail: deptaryfvoda@nerc.gov.ua.

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

9 коментарі до теми “Інформація КП «Водоканал м. Ужгород» про проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП щодо встановлення тарифів на 2022 рік

  1. Чому тариф на воду у Львові 22,66 грн., Тернополі – 27,33 грн., Луцьку – 24,49 грн., Рівнему – 28,36 грн., Івано-Франківську – 25,24 грн., Хмельницькому – 25,62 грн., Чернівцях – 23,26 грн., Харкові – 25,00 грн., Києві – 22,99 грн., а в Ужгороді – 38,83 грн.?

    При теперішньому найбільшому тарифі серед інших обласних центрів ще й планується його збільшення.

    І ще раз чому???

     

  2. Опублікуйте предмет для обговорення. Проєкт змін має бути у Вас на сайті, а не в новинах про поточну діяльність

     

  3. Посилання на сайт НКРЕКП без уточнення номера рішення та дати його оприлюднення – це не може бути прикладом відкритості та прозорості в діяльності комунального підприємства Ужгородської громади. Що ми маємо обговорювати ?

    • Яка прозорість… Це ж треба написати, що тепер тариф буде майже 44 грн. Дані з сайту НКРЕКП. Це уже ні в які ворота не лізе.

  4. Підняття тарифів – це покриття тих мільйонів заборгованості, що існує. Які заходи були проведені стосовно цих боржників (подано до суду позови, обмежено водовідведення (бо водопостачання заборонено, так?), реструктуризація боргів)? Бо у списку боржників такі суми, що на голову не лізе! Ці особи точно не збираються щось платити. Крім того, скільки є витікань води з мереж?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *