dsc_0801cut3

Шановного Михайла Григоровича вітаємо з днем народження!

Від душі бажаємо бравих сил і міцного здоров’я, вірних рішень і безперечних успіхів у діяльності, особистих досягнень у роботі та чудових ідей, незгасимого оптимізму життя і стабільного благополуччя.

Михайло Григорович Брежнєв народився 30 листопада 1946 року. Більш, ніж 50 років свого життя він присвятив роботі у сфері ЖКГ, не шкодуючи ні власного часу, ні здоров’я. Неодноразово нагороджений професійними відзнаками в тому числі за створення інноваційних рішень.

Одразу по закінченню Новочеркаського політехнічного інституту за спеціальністю «Водопостачання і каналізація» у 1970 вступив на посаду інженера, а всього за 8 років став головним інженером. По приїзду до Закарпатської області у 1988 році був призначений Директором підприємства водопровідно-каналізаційних мереж і з того часу є кращим спеціалістом у сфері ЖКГ, нашим незамінним співробітником та просто щирою людиною.

Від усього серця бажаємо, Вам Михайло Григорович, здоров’я, наснаги та витривалості. Нехай завжди Ваше серце буде повним щастя, любові та надії на мир і добро.


Зі щирими побажаннями, колектив КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *