DSC00319-730x410

Інформація щодо відкритого обговорення проєкту постанови «Про схвалення Інвестиційної програми на 2022 рік»

З метою досягнення балансу інтересів споживачів, ліцензіатів і держави, забезпечення безперешкодного доступу споживачів, замовників, ліцензіатів, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, організацій, що представляють інтереси споживачів, громадських організацій, засобів масової інформації та інших заціікавлених осіб до інформації та їх обізнаності на засадах гласності, відкритості, добровільності та свободи висловлювань, НКРЕКП оголошує відкрите обговорення проєкту постанови «Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА УЖГОРОДА» на 2022 рік».

Обговорення відбудеться 14 лютого 2022 року о 10:00 год за адресою: вул. Митна, 1, м. Ужгород.

Заявки для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП приймаються до 11 лютого 2022 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Закарпатській області, вул. Гойди, 8, оф. 408, м. Ужгород, 88000; e-mail: zakarpattia@nerc.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 11 лютого 2022 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська,19, м. Київ, 03057; e-mail: investvoda@gmail.com, контактна особа: Демчишин Світлана Валеріївна, тел. (044) 207-19-00.

Відкрите обговорення проєкту постановт НКРЕКП про схвалення інвестиційної програми підприємства на 2022 рік відбудуться з дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Постанова “Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА УЖГОРОДА» на 2022 рік”.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *