DSC00007

До уваги споживачів!

Наголошуємо, що КП «Водоканал м. Ужгород» працює в посиленому режимі та виконує всі нормативи по якості питної води. Місто переведено на цілодобовий режим подачі води з робочими тисками в системі для забезпечення всіх категорій населення.

Планові роботи по комплексним замінам мереж відкладено на певний період для зменшення незручностей для населення та вимушених переселенців. Цілодобово працюємо лише в розрізі ліквідацій поточних аварійних ситуацій на водопровідних та каналізаційних мережах і насосних станціях.

Закликаємо не довіряти фейкам у соціальних мережах про відключення водопостачання з будь-яких причин. Уся інформація щодо можливого призупинення водопостачання, оперативно публікується на нашому офіційному сайті, сторінці в Facebook та каналах у Viber і Telegram.

Звертаємо Вашу увагу на те, що наразі єдиним джерелом забезпечення стабільної роботи підприємства являються кошти, отримані за надані послуги від споживачів. Лише Ваше розуміння та підтримка надають нам можливість якісно виконувати взяті на себе зобов’язання!

НАГОЛОШУЄМО!!! ВОДУ З КРАНУ МОЖНА ПИТИ!!!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *