Main

Вчасна оплата спожитих послуг – це Ваш внесок в стабільність економіки країни під час воєнних дій

Шановні споживачі!

Не зважаючи на воєнні дії у центрі та на сході країни, на даний час в нашому регіоні підприємства (зокрема комунальні) працюють в штатному режимі. Для цього їм принципово необхідне фінансове забезпечення, а значить і оплата спожитих послуг (в тому числі, водопостачання та водовідведення) повинна проводитись на регулярній основі.

Західні регіони країни, в тому числі і наш край, на даний момент є тилом та опорою держави, який зобов’язаний взяти на себе підтримку економіки країни.

Вчасна та регулярна оплата спожитих послуг, є Вашим посильним внеском в стабільність роботи як нашого підприємства, так і економіки країни в цілому. Цими діями Ви наближаєте нашу Перемогу!

Дякуємо тим споживачам, які продовжують вчасно сплачувати за послуги з водопостачання та водовідведення. Закликаємо бути відповідальними та не нарощувати поточної заборгованості!

Тільки при забезпеченні своєчасної оплати за спожиті послуги, КП «Водоканал м. Ужгород» може гарантувати їх стабільне надання!

Провести звірку по оплаті спожитих послуг можна зателефонувавши за телефоном 0-800-400-130; через Viber-bot або Telegram-bot “Водоканал м.Ужгород” або за допомогою електронної абонентської книжки вашого онлайн-кабінету на сайті my.voda.uz.ua. Відповідь на Ваші запити щодо уточнення заборгованості та нарахування оплати Ви гарантовано отримаєте у найкоротший термін.

СЛАВА УКРАЇНІ! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *