плата за воду Таджикистан

Нагадуємо про необхідність проведення звірок споживання водопостачання та водовідведення

Шановні споживачі!

Через російську агресію в Україні, численна кількість громадян нашої держави були вимушені тимчасово переселитись в наш край. Через це в Ужгороді та Ужгородському районі суттєво зріс об’єм споживання водопостачання та водовідведення.

З огляду на це, а також на необхідність забезпечення стабільного функціонування насосних станцій та водозаборів, які забезпечують споживачів Ужгородського району централізованим водопостачанням та водовідведенням, звертаємось до Вас з проханням надати покази приладів обліку для визначення фактичних обсягів споживання. Ви можете це зробити за допомогою будь-якого з перерахованих способів:

Крім цього, контролери підприємства проводять звірки фактичних обсягів споживання водопостачання та водовідведення як населенням, так і підприємствами, організаціями всіх форм власності.

Просимо забезпечити нашим контролерам доступ до приладів обліку для зняття фактичних показів. При цьому, на вимогу споживача, вони зобов’язані пред’явити службове посвідчення.

КП «Водоканал м. Ужгород» щиро вдячне за порозуміння та співпрацю!

Нагадуємо, що лише при забезпечення своєчасної оплати за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення, ми можемо гарантувати їх стабільне та якісне надання!

QR-КОДИ ДЛЯ АВТОМАТИЗОВАНИХ ЗАСОБІВ ПЕРЕДАЧІ ПОКАЗНИКІВ
Електронна абонентська книжка Viber-bot Telegram-bot

СЛАВА УКРАЇНІ! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *