ремонтні роботи - 2

Заміна зношеного обладнання

26 травня 2022 року фахівцями служби водопостачання КП «Водоканал м. Ужгород» на проспекті Свободи було виконано заміну трьох засувок, які відпрацювали свій термін експлуатації: 2 шт. Ø150 мм та одна Ø100 мм.

Роль засувки дуже важлива, тому що у випадку виникнення аварійної ситуації саме з допомогою такого роду запірної арматури робітники водоканалу зможуть швидко локалізувати невелику ділянку мережі та ліквідувати пошкодження, не припиняючи водопостачання на цілий мікрорайон чи вулицю, а це насамперед важливий фактор коли йдеться про комфорт мешканців міста.

Покращення надання послуг не можливе без поступового відновлення водопровідних мереж та обладнання на них. У зв’язку з довготривалим використанням стара запірна арматура перестала виконувати свої функції, тому на водоканалі прийняли рішення про її заміну. На її місце встановили нові засувки іноземного виробництва. Це дасть можливість надійно та ефективно транспортувати воду, адже такого роду засувка гарантує герметичність і тривалий термін служби.

Для проведення вказаних робіт тимчасово було припинено водопостачання з 10:00 по всій лівобережній і, частково, правобережній частинах міста.

Фахівці КП «Водоканал м. Ужгород» поетапно виконали весь необхідний комплекс робіт:

  • Підготовали трубопровід;
  • Виконали водовідлив;
  • Демонтували стару запірну арматуру;
  • Установили нові три засувки;
  • Виконали монтажні роботи.

Вже через 3 години аварійні роботи були фактично завершені та відновлено належне водопостачання.

Було

Було

Стало

Стало

Дякуємо що з розумінням відноситесь до планового відключення води під час ремонтних робіт, що виконуються задля майбутнього комфорту та зручності для наших абонентів.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *