ремонтні роботи - 2

Ліквідація витоку води

Сьогодні, 7 червня, на транспортному мосту біля скверу ім. Масарика стався виток води внаслідок пошкодження сталевого трубопроводу діаметром 200 мм.

Для ліквідації аварії виїхала ремонтна бригада водоканалу та була задіяна спецтехніка ДСНС. Спеціалісти вияснили, що сталева труба через довготривале використання зазнала зносу, внаслідок якого виникають тріщини у трубі. Стінки водопроводу піддаються корозії через довгу есплуатацію. Така труба має гарантійний термін користування приблизно 25 років, а вона прокладена ще у 80-х роках минулого століття, тому мережа відслужила своє вже давно. Робітники ліквідували виток, встановивши ремонтні хомути на трубопроводі.

Підприємством планується заміна всього трубопроводу до кінця року. Замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації. Наразі будуть далі проводитись поточні ремонти, для уникнення марних витрат води.

Нагадуємо, що у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, що входять у сферу обслуговування нашого підприємства, для запобігання аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгород»» за телефонами: (0312) 64-34-64 та 050-372-08-45.

Працівники водоканалу щоденно докладають максимум зусиль, для того щоб мешканці міста могли цілодобово користуватись послугами водопостачання та водовідведення.

Дякуємо за увагу, бажаємо всім вдалого тижня! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *