ремонтні роботи - 2

Планові ремонтні роботи

Насосно-фільтрувальна станція №1 (НФС-1) є однією з головних артерій цілодобового водопостачання мешканців правобережної частини міста. Вона побудована ще у 1931 р. за Чехословаччини. Технологічне забезпечення станції експлуатується нашим підприємством на протязі усіх цих років, тому потребує модернізації. Оскільки термін придатності технологічних трубопроводів вже минув, траплялися часті пориви. Щоб не допустити виникнення масштабних аварій та відключення абонентів від водопостачання на довгий термін, фахівці КП «Водоканал м. Ужгород» провели вчора планові ремонтні роботи однієї аварійної ділянки трубопроводу.

В зв’язку з цим підприємство було вимушено призупинити подачу води на деяких мікрорайонах правобережної частини міста на короткий час.

Робітники поетапно виконали весь необхідний комплекс робіт:

  • Підготували трубопровід;
  • Виконали водовідлив;
  • Демонтували ділянку аварійного трубопроводу;
  • Виконали монтажні роботи.

Вже через 4 години ремонтні роботи були фактично завершені та відновлено належне водопостачання.

Покращення надання послуг не можливе без поступового відновлення водопровідних мереж та обладнання на них. Дякуємо що з розумінням відноситесь до планового відключення води під час ремонтних робот, що виконуються задля майбутнього комфорту та зручності для наших абонентів.

Разом ми сила!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *