вода відключення

Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (відновлено)

Повідомляємо, що працівники дільниці водопровідної мережі будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи на ділянці водогону, яка проходить в районі перехрестя вулиць Тихого і Польова. В зв’язку з цим, тимчасово, на період ліквідації аварійної ситуації, буде призупинено подачу води з водозабору “Минай” і насосно-фільтрувальної станції №2. Орієнтовний термін виконання робіт – з 10:00 по 12:00.

Водопостачання, упродовж проведення робіт, буде відсутнє по всій лівобережній (в тому числі, в промисловій зоні та у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Подачу води буде відновлено одразу ж по виконанні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

2 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (відновлено)

  1. Мешканці будинку №19 по вул.Тихого в обласному центрі висловлюють вдячність адміністрації і працівникам КП “Водоканал Ужгород” за швидке і якісне виконання аварійно-відновлювальних робіт водопостачання (перехрестя Тихого – Польова). Роботи виконано організовано, у найкоротший термін, без  шкоди для прибудинкової території та з мінімальною перервою у постачанні води до квартир мешканців. Бажаємо вам і надалі демонструвати містянам високий рівень організації робіт і виробничої культури. Добра вам і щастя!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *