ремонтні роботи місяць головна

Статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за червень

Щодня ми працюємо над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення Ужгорода. По всьому місту наші аварійні бригади усувають прориви і витоки, а також ліквідують затори каналізації.

В той же час працівники Центра обслуговування споживачів продовжують надавати абонентам консультації через наші різноманітні дистанційні сервіси, а також на особистому прийомі.

До вашої уваги статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за червень:

Крім термінових (аварійних) викликів, ми працюємо над прочищенням каналізації і в плановому порядку юридичним та фізичним особам за договорами сервісного обслуговування. За цей місяць ми здійснили 31 роботи по усуненню пошкоджень та прочищення засмічень на каналізаційних мережах які знаходяться на балансі наших абонентів.

Також для запобігання травматизму людей, дорожнім і комунальним аваріям працівники КП «Водоканал м. Ужгород» проводять планові обстеження оглядових колодязів та їх заміну на нові. За червень у різних частинах міста було встановлено 13 нових люків (2 на водопровідних мережах та 11 на каналізаційних).

Підприємство робить все можливе для підтримання обладнання у технічно-справному стані для забезпечення безаварійної роботи системи водопостачання та водовідведення. Працівники водоканалу постійно ремонтують та оновлюють обладнання станцій, проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди. Тому цього місяця розпочали капітальний ремонт фасаду та покриття покрівлі каналізаційної насосної станції КНС-9, та було замінено робоче колесо на КНС-4. Також розпочато підготовчі роботи з поточного ремонту обвідної труби насосно-фільтрувальної станції другого підйому НФС-3. Планується усунення місць протікання трубопроводу та збільшення експлуатаційного терміну роботи даної конструкції.

Наші фахівці контролюють якість питної води на всіх етапах водопідготоки. Вони постійно відбирають проби та проводять аналізи, тільки за червень було зроблено 317 хімічних та 335 бактеріологічних аналізів за відібраними пробами питної води по всьому місту. Жодних відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не виявлено, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН.

Всі процеси з водопідготовки здійснюються в установленому порядку, всі водопровідні споруди працюють в штатному режимі.

Ми завжди на варті стабільного водопостачання та водовідведення.

Працюємо далі! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *