ремонтні роботи - 2

Капітальний ремонт даху та фасаду КНС-9

Система каналізаційно-насосних станцій – це багатоступнева система обладнання, яка приймає стоки, які самопливом течуть від житлових масивів та підприємств, а далі насоси перекачують їх на очисні споруди.

Щоб каналізаційна насосна станція залишалася завжди ефективною та надійною, важливо забезпечити правильне комплексне обслуговування. Від цього залежить працездатність та функціональність системи.

Найважливіші сервісні роботи – це технічне обслуговування станцій та утримання їхніх будівель в експлуатаційному вигляді.

Підприємство робить все можливе для підтримання обладнання у технічно-справному стані для забезпечення безаварійної роботи системи водовідведення. Працівники водоканалу постійно ремонтують та оновлюють обладнання станцій, проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди. Саме тому керівництвом підприємства було вирішено зробити капітальний ремонт фасаду та покриття покрівлі каналізаційної насосної станції КНС-9.

Під впливом зовнішніх факторів, матеріали, що використовувались при оздобленні фасаду та покрівлі КНС-9 зносились. Зовнішній вигляд споруди втратив привабливість, крім цього, зношеність фасаду могло призвести до погіршення теплоізоляції будівлі, а також ще більшого руйнуванню. Могли з’явитись нові тріщини, і якщо не були б вжиті термінові заходи, вся будівля розповзлася по швах через якісь період часу. Тому рішенням стало капітальний ремонт будівлі станції.

За місяць часу ремонтні роботи були закінченні.

До вашої уваги новенька КНС-9:


Разом ми сила!

Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *