вода відключення

Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (відновлено)

Повідомляємо, що упродовж дня працівники дільниці водопровідної мережі будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи на водогоні, який проходить по вулиці Чурговича, в районі будинку №2. В зв’язку з цим, з 10:00 і до завершення робіт, буде призупинено подачу води з водозабору “Минай” та насосно-фільтрувальної станції №2.

На період проведення робіт буде відсутнє водопостачання по всій лівобережній (в тому числі, в промисловій зоні та у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Подачу води буде відновлено одразу ж по виконанні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

4 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (відновлено)

  1. Добрий день. Коли повідомляєте про зупинення подачі води вказуйте КОНКРЕТНО перелік вулиць де води не буде. Будь ласка, напишіть перелік вулиць, що знаходяться на лівобережній частині Ужгорода та правобережній, вкажіть скільки насосно-фільтрувальних станцій є в Ужгороді, вкажіть перелік вулиць, що обслуговує кожна станція.

  2. Доброго дня, мені треба їсти варити коли ви включите воду. Ви її все виключаєте і не кладете до відома. За що ми платимо за тощо ви її завжди виключаєте.

     

  3. І коли приблизно завершаться ті роботи? У 2? У 5? Завтра? Невже майстри не бачать приблизний час завершення робіт?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *