FetchImage

Шановні мешканці міста Ужгорода!

23 червня ПАТ «Закарпаттяобленерго» надіслало лист на адресу підприємства з вимогою у найкоротший термін погасити заборгованість за спожиту електроенергію за попередні періоди, яка, за повідомленням пресслужби ПАТ «Закарпаттяобленерго», створює вагому загрозу сталій роботі ПАТ. Станом на 01.06.2015 борг становить близько 2 млн.грн., що відповідає приблизно місячному споживанню нашим підприємством електроенергії в цілому.

Працівниками КП «Водоканал м.Ужгорода»вживаються усі можливі заходи щодо погашення заборгованості. Однак, безперебійне надання послуг мешканцям міста Ужгорода та району залежить також від усіх споживачів.

Протягом останніх двох місяців зафіксовано суттєвий спад рівня проплат населенням за спожиті послуги взагалі, який зараз сягає 60% від спожитого. Прикро, що ця тенденція особливо відчутна у тих районах міста Ужгорода, які зусиллями підприємства, в останній час, були переведені на цілодобовий режим водопостачання. Це стосується районів багатоповерхової забудови на перехресті вулиць Лавріщева – Гагаріна та вулицях Грушевського, Минайської, Заньковецької.

Сподіваємося, що мешканці м.Ужгорода та району з порозумінням поставляться до проблем, з якими зітнулось ПАТ «Закарпаттяобленерго» внаслідок заборгованості споживачів перед КП «Водоканал м.Ужгорода», та проведуть оплату спожитих послуг за водопостачання та водовідведення у повному обсязі.

У разі невиконання вимог енергетиків щодо оплати боргу, КП «Водоканал м.Ужгорода» буде обмежене у споживанні електричної енергії до рівня величини фактичної оплати, що, у свою чергу, на жаль, призведе до обмеження подачі води мешканцям міста Ужгорода.

Шановні ужгородці та жителі навколишніх сіл! Сплатіть заборгованість за надані послуги з водопостачання та водовідведення!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *