ilosos

З’явилася чудо-машина Мулосос

У липні автопарк КП «Водоканал м. Ужгород» поповнився новою спецмашиною Мулососом KOBALT KVV-70.02Z08. Для комунального підприємства, автопарк якого є досить віковим, придбання автотехніки – приємна подія.

Автомобіль закуплено у рамках реалізації інвестиційної програми КП «Водоканал м. Ужгород» на 2022 рік, кошти на яку закладено у тарифі за рахунок амортизаційних відрахувань.

Мулосос призначений для обслуговування каналізаційної системи, він використовується для профілактичного очищення каналізаційних мереж, відстійників, колодязів, зливоприймачів.

Також автомобіль може бути використаний для завантаження, короткочасного зберігання та транспортування рідких відходів.

Мулососна машина виготовлена у 2022 році, автоскладальним підприємством «KOBALT». Спеціальне обладнання складається з сучасних вакуумних шлангів, цистерни місткістю 7,8 м3, машина укомплектована сучасною гідравлікою та пневматичними механізмами, має надійну електросистему та велику кількість додаткових опцій. Максимальна потужністю Мулососу складає 1000 м3/год.

Фахівці підприємства вже почали пильно вивчати експлуатаційні характеристики на новій техніці. Вже сьогодні Мулосос разом з Scania виїхали на об’єкт та проводили відповідні роботи на колекторі.

Закупівля нових транспортних засобів дозволяє не тільки оновити автомобільний парк підприємства, а й забезпечити безперебійність та надійність роботи систем водопостачання та водовідведення міста, оперативне ліквідування заторів на каналізаційних мережах та покращення якості надання послуг населенню міста.

Ми завжди на варті надійного водопостачання та водовідведення!

Разом ми сила! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *