вода відключення

Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (відновлено)

Повідомляємо, що в зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на ділянці водогону, який проходить по вулиці Паризької Комуни (в районі будинку №5), тимчасово, на період виконання робіт, призупиняється подача води з водозабору “Минай” та насосно-фільтрувальної станції №2.

Упродовж проведення робіт буде відсутнє водопостачання по всій лівобережній (в тому числі, в промисловій зоні та у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Подачу води буде відновлено одразу ж по виконанні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

2 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (відновлено)

  1. Коли вже закінчаться ваші постійні ремонтні роботи?

  2. Чому через аварію на вул. Паризької Комуни без води має сидіти все місто? Коли вже нарешті ви встановите байпасні вентилі???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *