ремонтні роботи - 2

Приємна новина – капітальний ремонт ПНС «Електрон» завершено!

Щоб кожен ужгородець зміг випити склянку води навіть на 16 поверсі, на території міста знаходяться підвищувальні насосні станції. Вони забезпечують водопостачання до висотних забудов. У нашому місті їх є 9. Тож мешканці Ужгорода отримують потрібне джерело життя в будь-якій точці міста і на будь якій висоті.

Щоб підвищувальна насосна станція залишалася завжди ефективною та надійною, важливо забезпечити правильне комплексне обслуговування. Від цього залежить працездатність та функціональність системи.

Працівники водоканалу постійно ремонтують та оновлюють обладнання станцій, проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди. В свою чергу керівництво водоканалу намагається знайти ресурси для поновлювальних робіт.

Так як одна з будівель підвищувальних насосних станцій – ПНС «Електрон», зазнала великого впливу зовнішніх факторів та часу, тому, ремонт та реставрація станції був неминучим. Керівництвом підприємства було вирішено зробити капітальні ремонтні роботи по фасаду, внутрішнього оздолення.

Задача робітників була у заміні зношених частин облицювання будівлі, що забезпечуватиме захист стін та обладнання станції від впливу зовнішніх факторів таких як: вологість, опади, механічні пошкодження, висока та низька температура. Капітальний ремонт крім відновлення тепло- і гідроізоляції об’єкту допоможе відновити вигляд будівлі загалом.

На сьогодні повністю виконано комплекс будівельно-монтажних робіт: будівля оштукатурена і пофарбована зовні та всередині, замінено покрівлю, пофарбовано двері, навколо будівлі зроблено нове вимощення.

До вашої уваги новенька ПНС «Електрон»:

Підприємство робить все можливе для підтримання станцій у належному вигляді та при можливості завжди проводить ремонтні роботи для забезпечення безаварійної роботи системи водопостачання.

Ми завжди на варті стабільного водопостачання та водовідведення

Слава Україні!


Fдміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *