ремонтні роботи - 2

Оновлення автопарку!

Сьогодні в нас можна сказати невеличке свято – ми отримали нову спеціалізовану аварійно-ремонтну машину KOBALT, яка дозволить оптимізувати роботу підприємства. Це ще один крок на шляху оновлення нашого автопарку і обладнання!

Аварійно-ремонтна машина застосовується для транспортування ремонтних бригад, супутнього обладнання та необхідних інструментів, до місць усунення аварій на міських мережах водопостачання та водовідведення.

KOBALT – надійний і економічний фургон, який при невеликих розмірах, що важливо у районах щільної забудови, має високу вантажопідйомність та пасажиромісткість. Автомобіль має кілька відсіків: пасажирський і технологічний. Пасажирський відсік призначений для перевезення і відпочинку аварійної бригади (посадочні місця, опалення, кондиціонування), в технологічному відсіку передбачено все для проведення ремонтно-відновлювальних робіт ( стіл, станок, місце для перевезення обладнання).

Техніка придбана за рахунок Інвестиційної складової тарифу за 2022 рік, тобто завдяки нашим споживачам, які її фінансують, сплачуючи за послуги.

Ми поступово оновлюємо автопарк підприємства. Цілодобова робота диспетчерської служби вимагає швидкості та оперативності. Нова техніка піде на заміну старої та дозволить оперативно реагувати на заяви споживачів, поліпшити якість обслуговування мереж, а значить, і водопостачання населення, створюючи при цьому мінімум незручностей для ужгородців!

На сьогодні триває процедура оформлення документів і скоро автомобіль буде готовий «до бою»! Отже, на вулицях міста за Вашими викликами зʼявиться нова, мобільна та компактна, машина аварійної служби Водоканалу, яка прийде на допомогу у будь-який час та пору року!

Разом ми сила!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *