нарада

Технічна нарада

Формування плану перспективного розвитку КП «Водоканал м. Ужгород» – вимога часу. Коли фінансування робіт є обмеженим, вкрай потрібне визначення пріоритетних напрямків діяльності з урахуванням кожної витраченої копійки. Завдання сформувати план розвитку підприємства було поставлене перед керівництвом водоканалу Ужгородською Міською радою, з метою включення КП «Водоканал м. Ужгород» до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств міста Ужгорода на 2023-2027 роки.

Саме тому вчора відбулася технічна нарада на якій були присутні керівники різних підрозділів нашого підприємства. Керівники вносили свої пропозиції з оптимізації виробництва, підвищення його ефективності та економії енергоресурсів.

Нарада була стислою та конструктивною, акцентувались головні напрямки розвитку підприємства, нові резерви та нагальні питання, які підлягають першочерговому вирішенню. Серед пріоритетів – заміна зношеного обладнання на комплексі насосно-фільтрувальних станціях, капітальні ремонти та огорожа будівель на підземному та поверхневому водозаборах, закупівля нового обладнання для каналізаційно очисних споруд та капітальний ремонт на них, а також оновлення автопарку підприємства.

План перспективного розвитку підприємства нині проходить стадію обговорення. На часі – проведення розрахунків та підготовка всіх документів, після чого буде розглянутий наш план Ужгородською Міською радою. Про прийняття рішень будемо вам звітуватись.

Ми завжди на варті стабільного водопостачання.

Працюємо далі! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *