вода чиста

Демонстрація нового обладнання

Серед виробничих завдань аварійних бригад нашого підприємства важливе місце займає відновлення методом зварюванням трубопроводів, демонтаж старого обладнання та монтаж нового. Описані завдання з ремонту вирішують за допомогою потужних зварювальних агрегатів. Прикладом може служити японський виробник SHINDAIWA, що має в Україні заслужену популярність.

Для того щоб більш детально ознайомитись з неабиякими експлуатаційними якостями зварювальних агрегатів SHINDAIWA, офіційний представник бренду в Україні провів безкоштовну демонстрацію роботи сучасного зварювального агрегату SHINDAIWA DGW500, для працівників КП «Водоканал м. Ужгород».

Використання новітніх технологій в даному агрегаті забезпечує надійну систему керування зварювальним струмом без обмежень в ресурсі. Відмінні зварювально-технічні характеристики обладнання та можливість виконання робіт відразу двома зварювальниками, може дозволити нам виконувати роботи підвищеної складності на всіх аварійних ділянках водопровідних та каналізаційних мережах.

Цей апарат автономний, і його доцільно застосовувати там, де недоступне підключення до мережевих стаціонарних джерел енергії, тобто можна використовувати в екстремальних умовах які в нас трапляються досить часто.

Наші фахівці змогли особисто переконатися в унікальних властивостях зварювального обладнання. Під час налаштувань електрозварниками був відмічений широкий діапазон регулювання та використання пристрою. Також було виконано паралельне зварювання на двох постах, перепадів напруги при роботі виявлено не було. Зварювальний агрегат під час тестової експлуатації довів що він простий у використанні та є зразком потужного і надійного обладнання для проведення складних і тривалих зварювальних робіт.

Усе вище перераховане у сумі з високою якістю, широкими технічними можливостями, низькою витратою палива зварювального агрегату SHINDAIWA виявило реальну можливість поліпшення економічних показників для нашого комунального підприємства. Тож придбання такого апарату нині проходить стадію обговорення. На часі – проведення розрахунків та підготовка всіх документів. Про прийняття рішень будемо вам звітуватись.

Ми завжди на варті стабільного водопостачання.

Працюємо далі! Слава Україні!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *