вода відключення

Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з ремонтними роботами (відновлено)

Повідомляємо, що працівники дільниці водопровідної мережі проводять аварiйно-вiдновлювальнi роботи на ділянці водогону, який пролягає по вулиці Артилерiйськiй. В зв’язку з цим, тимчасово, на період виконання робіт, призупиняється подача води з насосно-фільтрувальної станції №2 і водозабору “Минай”.

Тимчасова відсутність водопостачання відчуватиметься по всій лівобережній (в тому числі, в промисловій зоні та у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Подачу води буде відновлено одразу ж по виконанні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

9 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з ремонтними роботами (відновлено)

  1. Щодня немає води по різним причинам!

    Якщо необхідно замінити труби чи ще щось, то можна робити такі роботи вночі, коли люди сплять і не потребують  води.
    Не розумію чому не можна виконувати планові роботи вночі???
    Жахливо!!!

  2. У вас кожен день не планові, ціни на воду такі що могли би і планові роботи робити поступово відновлювати старі комунікації які швидше всього вийдуть з ладу… І менше красти гроші!

  3. Ви що не можете перекрити одну вулицю? Цілий водозабір необхідно зупиняти? Крани поставте нові на мережі, щоб можна було мікрорайон перекрити а не пів міста!!!!

  4. блять де б ви не робили той єбаний ремонт в мене ніколи води нема…

    де вулиця артилерійська, а де малинова?? І да на малиновій нема води!!! Це просто шок!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *