ремонтні роботи - 2

Регламентні роботи

Для забезпечення належного прийняття та перекачування стоків на насосних станціях каналізації міста у зимовий період, наше підприємство разом з ТОВ «Сервісна компанія АМВ Технолоджи» виконують комплекс регламентних заходів із ревізії та ремонту об’єктів підприємства та підготовки їх до роботи в умовах сезонного зниження температури.

Особливу увагу приділили технічному огляду насосного обладнання КНС-1, яка є основною каналізаційною насосною станцією лівобережної частини міста.

Після огляду сервісною компанією було надано перелік необхідних робіт, які наше підприємство буде реалізовувати.

Фахівці підприємства сподіваються, що втілення запланованих заходів дозволить не тільки знизити кількість ремонтних робіт, але й забезпечить стійкий режим централізованого водовідведення у зимовий період.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Коментар до теми “Регламентні роботи

  1. Мешканці будинку з Коритнянської 8 щиро вдячні працівникам КП “Водоканал” міста Ужгорода під керівництвом Карташова Станіслава Олександровича.
    Справа в тому, що нашому будинку терміново потрібно було замінити застарілий ввід. Звісно, що потрібно було проводити землерийні роботи і, у результаті, було пошкоджено частину прибудинкової зеленої зони. Однак по закінченню своєї діяльності, працівники не залишили по собі зруйнованої зони, а посадили рослинки на своє місце. Видно зробила це людина дуже дбайливо, з великим добрим серцем, тому що на квітнику сталося диво. Бузок не просто прийнявся, а й розцвів посеред листопада.
    Бажаємо керівнику та працівникам КП “Водоканал” мирного неба, здоров’я та успіхів у виконанні поставлених цілей.
    А розквітлий бузок у кінці осені – це дуже добра ознака. Україні бути, жити і розквітати! І відродять її люди з небайдужими серцями!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *