вода чиста

Підготовка підприємства до надзвичайних ситуацій

Як ми бачимо, останнім часом, російські війська посилили обстріли та завдають масовані ракетні удари саме по об’єктам енергетичної інфраструктури України. Ці обстріли завдають значної шкоди і призводять до загрози відключення електропостачання та знеструмлення насосних станцій, що загрожує припиненням водопостачання населенню та підприємствам.

Коли в країні війна, треба усіма силами упередити всі можливі проблеми. Керівництво водоканалу працює над тим щоб забезпечити стратегічні об’єкти генераторами великої потужності, щоб була можливість забезпечити місто водою в будь-яких непередбачуваних умовах.

Тому ми звернулись до наших міжнародних партнерів і надзвичайно вдячні нашим друзям з міста Дармштадт, Федеративної Республіки Німеччини, які відгукнулись та забезпечили нам гуманітарною допомогою генератори, які вже працюють на нашому комунальному підприємстві.

Завдяки новому обладнанню, у разі відключення електроенергії через ворожу агресією, станції, на яких стоять генератори, зможуть працювати тривалий час автономно. Таким чином, нам вдасться уникнути не тільки можливих серйозних аварій на каналізаційних мережах, а й техногенних катастроф.

Але варто зазначити, що для забезпечення безперебійної подачі води в разі відключення електроенергії потрібно набагато більше генераторів. Розуміючи важливість ситуації міська влада прикладає всі зусилля, для підтримки роботи критичної інфраструктури міста Ужгорода. Для забезпечення безперебійної подачі води у місті, Ужгородською міською радою виділені бюджетні кошти на придбання генераторів, по програмі підтримки комунальних підприємств. Про закупівлю будемо звітуватись вам.

Працюємо на комунальному фронті заради комфорту ужгородців та наближення перемоги! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *