IMG_8500

Вітаємо енергетиків з професійним святом!

День енергетика – це одне з найсвітліших свят у році в прямому сенсі цього слова. Складно перебільшити значення енергетики в нашому житті, адже від неї залежить життєздатність всіх галузей економіки, комфорт в наших будинках та зараз ми це як-не-як цінуємо. Адже від енергетичного фронту напряму залежить існування України.

Праця енергетиків життєво важлива для роботи нашого підприємства. Для процесів водопідготовки та транспортування води необхідне складне обладнання, яке споживає багато електричної енергії, тож наше електроустаткування потребує постійного нагляду та обслуговування.

З нагоди професійного свята бажаємо всім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, нових творчих злетів і здобутків, стабільної частоти в електромережах, добробуту, міцного здоров’я, добра та благополуччя Вам та Вашим сім’ям!

Щиро дякуємо усім енергетикам за їх складну та важливу працю! Ви несете людям світло і тепло. І ви своєю роботою доводите, що це не просто дзвінке гасло. Ви боретеся з темрявою.

Віримо в незламність України та Перемогу світла!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *