ремонтні роботи - 2

Отримали нове обладнання

Насосно-фільтрувальні станції є одними з головних артерій цілодобового водопостачання мешканців міста. Вони побудовані ще за Чехословаччини та технологічне забезпечення станції експлуатується нашим підприємством на протязі усіх цих років, тому потребує модернізації.

На НФС-ІІІ розташовані швидкі фільтри, які забезпечують очищення води для ужгородців. Однак після тривалої експлуатації – понад 35 років – на цьому об’єкті значно зносилася і вийшла з ладу запірна арматура.

Після обстежень всіх насосно-фільтрувальних станцій фахівці прийняли рішення, що потрібно закупити нові засувки для НФС-І (на водопровід в напрямку вул. Айвазовського), НФС-ІІ (на водопровід в напрямку району Радванка) та НФС-ІІІ (на швидкі фільтри) з метою підвищення надійності водопостачання.

Сьогодні ми отримали 6 новеньких засувок HAWLE, які в подальшому будемо встановлювати на станціях. Нова запірна арматура дозволить забезпечити високу ступінь герметичності перекриття та мінімізує втрати води, що важливо при виконанні будь-яких ремонтних робіт. У разі виникнення нештатної ситуації на водогоні, нова засувка дозволить істотно зменшити радіус відключення споживачів, скоротити час локалізації аварії та швидше виконати ремонтні роботи.

Покращення надання послуг не можливе без поступового відновлення водопровідних мереж та обладнання на них.

Ми завжди на варті стабільного водопостачання.

Працюємо далі! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *