вода чиста

Довголітня праця

Усі ми – один великий колектив, завдяки якому ужгородці отримують послуги, а підприємство працює та розвивається. Безумовно, це результат щоденних зусиль кожного працівника. Не зважаючи на всі складнощі сьогодення, працівники водоканалу не втрачають ні відповідальності, ні працездатності.

КП «Водоканал м. Ужгород» об’єднав багато поколінь працівників які незмінно працюють на підприємстві понад 35 років. І сьогодні ми маємо нагоду відзначити їх за цю сумлінну роботу на нашому підприємстві:

Спасибі всім співробітникам, які працюють та зараз трудяться за професіоналізм і відданість своїй нелегкій, але такій важливій, справі. Особливі слова подяки – нашим довголітнім працівникам, які передають свої знання, досвід і майстерність молодим фахівцям.

Колектив КП «Водоканал м. Ужгород» робить все можливе, аби всі споживачі у повному обсязі отримували лише якісні послуги. Виконувати це в умовах війни та під звуки сирен – нелегко, але колектив підприємства щодня із гідністю виконує цю місією із думкою про Вас, наші шановні споживачі!

Разом ми сила!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *