ремонтні роботи - 2

Заміна запірної арматури

Після зупинки водопостачання міста о 10 годині 25 січня, робітники КП «Водоканал м. Ужгород» почали виконувати роботи по заміні засувок одразу на двох об’єктах.

На розі вулиць Грушевського і Міксата та на перехресті проспекту Свободи і вулиці Новака проводились роботи по заміні засувок діаметром 100 мм.

Ми могли виконати ці роботи тільки при умові повної зупинки водопостачання з водозабору “Минай” і НФС №2. Адже засувки на наших водогонах – це те саме кермо, яке дозволяє нам керувати нашою гідравлічною системою: своєчасно вмикати та вимикати локальні ділянки водопроводів для виконання тих чи інших аварійних робіт або поточних ремонтних робіт.

У зв’язку з довготривалим використанням, стара запірна арматура припинила виконувати свої функції, тому на водоканалі прийняли рішення про її заміну. На її місце встановлюються нові засувки іноземного виробництва з обгумованим клином. Це дасть можливість надійно та ефективно транспортувати воду, адже такого роду засувка гарантує герметичність і тривалий термін експлуатації.

Робітники поетапно виконали весь необхідний комплекс робіт:

  • Підготували трубопровід;
  • Виконали водовідлив;
  • Демонтували ділянку аварійного трубопроводу;
  • Виконали монтажні роботи.

Покращення якості води неможливо без поступового відновлення водопровідних мереж та обладнання на них. Дякуємо що з розумінням відноситесь до планового відключення води під час ремонтних робот, що виконуються задля майбутнього комфорту та зручності для наших абонентів.

Разом ми сила!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *