ремонтні роботи - 2

Заміна запірної арматури

У зв’язку зі зношеністю трубопроводів на розподільчій системі водопостачання, виникають аварійні ситуації, що ведуть до понаднормативних втрат та погіршення тиску води.

Наші фахівці наразі намагаються вирішити проблему погіршення тиску водопостачання для таких адрес, як: набережна Незалежності 21, вулиця Боженка та вулиця Гойди 28.

Вчора силами водоканалу на перехресті вулиць Митна і Шевченка замінили запірну арматуру. На нашому підприємстві всі технічні фахівці прекрасно розуміють, що від якості запірної арматури залежить безперебійність водопостачання та водовідведення, а також час, необхідний для усунення аварійної ситуації.

Нова якісна засувка на водогоні дозволить оперативно регулювати гідравлічні параметри мережі водопостачання. У випадках аварійних ситуацій ми зможемо локально перекривати цю ділянку мережі без зупинки водопостачання всього мікрорайону.

Ремонтні роботи мали вирішити проблему з погіршенням тиску водопостачання на згадані вижче вулиці, але суттєвих змін не відбулось. Наші фахівці продовжують шукати причину погіршення водопостачання, про вирішення будемо звітуватись Вам.

Працюємо далі! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *