ремонтні роботи місяць головна

Статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за лютий

Щодня ми працюємо над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення Ужгорода. По всьому місту наші аварійні бригади усувають пориви і витоки, а також ліквідують затори каналізації.

В той же час працівники Центра обслуговування споживачів продовжують надавати абонентам консультації через наші різноманітні дистанційні сервіси, а також на особистому прийомі.

До вашої уваги статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за лютий:

Крім термінових (аварійних) викликів, ми працюємо з прочищення каналізації і в плановому порядку юридичним та фізичним особам за договорами сервісного обслуговування. За цей місяці ми здійснили 8 робіт по усуненню пошкоджень та прочищення засмічень на каналізаційних мережах які знаходяться на балансі наших абонентів.

Також ми працюємо з прочищення каналізації і в порядку профілактичного обслуговування каналізаційних мереж і каналізаційних колодязів. За лютий ми здійснили 10 робіт, по своєчасному та профілактичному усуненню аварійних ситуацій на мережі водовідведення.

Для запобігання травматизму людей, дорожнім і комунальним аваріям працівники КП «Водоканал м. Ужгород» проводять планові обстеження оглядових колодязів та їх заміну на нові. За лютий у різних частинах міста було встановлено 6 нових люків (3 на водопровідних мережах та 3 на каналізаційних).

Наше підприємство отримало підтримку від Ужгородської міської ради та на виділені бюджетні кошти по «Програмі підтримки комунальних підприємств міста Ужгород на 2018-2022 рр.» придбали 4 дизельні генератори, потужністю 44 кВт. На щастя, в Ужгороді сьогодні немає аварійних відключень об’єктів критичної інфраструктури, однак, зважаючи на ракетні обстріли по території України, варто бути готовими до будь-якого сценарію. Отримані генератори будуть розподілені між об’єктами підприємства. Обладнання допоможе забезпечити роботу наших споруд у разі можливого блекауту та перебоїв з електроенергією.

Працівники водоканалу постійно проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди обладнання на мережах водопостачання та водовідведення. Тому в цьому місяці виконали роботи по заміні старої засувки на нову іноземного виробництва та заміну зношеного водопровідного трубопроводу. Планомірна заміна зношеного обладнання та мереж водопостачання міста, дозволяють досягти нашої спільної мети – надійне транспортування води та отримання якісних послуг водопостачання.

Наші фахівці контролюють якість питної води на всіх етапах водопідготовки. Вони постійно відбирають проби та проводять аналізи, тільки за лютий було зроблено 294 хімічних та 314 бактеріологічних аналізів за відібраними пробами питної води по всьому місту. Жодних відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не виявлено, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН.

Всі процеси з водопідготовки здійснюються в установленому порядку, всі водопровідні споруди працюють в штатному режимі.

Працюємо на комунальному фронті заради комфорту ужгородців та наближення перемоги! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *