ремонтні роботи - 2

Заміна запірної арматури на НФС-3

Будь-які природні явища на сьогоднішній день стають серйозним випробуванням на міцність водопровідно-каналізаційного господарства. Саме тому для забезпечення безперебійної роботи підприємства необхідно виконувати профілактичні роботи на мережах, ремонт і ревізію запірної арматури. Це дозволяє звести до мінімуму ризик виникнення аварійних ситуацій та в стислі терміни локалізувати пошкоджені ділянки мережі.

Так, минулого місяця ми отримали нові засувки HAWLE, та задля вдосконалення послуги забезпечення якісною питною водою жителів Ужгорода, здійснюємо поступову заміну запірно-регулюючої арматури (засувок) на насосних фільтрувальних станціях нашого підприємства.

На НФС-3 розташовані швидкі фільтри, які приймають участь в технологічному процесі очищення води. Було прийняте рішення зробити заміну запірної арматури, яка вийшла з ладу після тривалої експлуатації та значно зносилась. Встановлена нова запірна арматура дозволить забезпечити високу ступінь герметичності перекриття та мінімізує втрати води, що важливо при виконанні будь-яких ремонтних робіт. У разі виникнення нештатної ситуації на водогоні, нова засувка дозволить істотно зменшити радіус відключення споживачів, скоротити час локалізації аварії та швидше виконати ремонтні роботи.

Покращення надання послуг не можливе без поступового відновлення водопровідних мереж та обладнання на них.

Ми завжди на варті стабільного водопостачання.

Працюємо далі! Слава Україні!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *