100, копія

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

У цей весняний день вітаємо всіх, хто обрав складну, але таку необхідну професію – забезпечувати комфорт, світло, воду та затишок в домівках, чистоту та порядок на вулицях міст.

За будь- яких умов та негараздів працівники комунальної сфери своєю працею забезпечують нагальні потреби містян, підтримуючи роботу систем життєзабезпечення міста!

Незважаючи на воєнний стан, працівники комунальної галузі самовіддано підтримують безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури. Ми робимо все можливе, щоб обсяг та якість наших послуг відповідали потребам ужгородців, що в свою чергу є запорукою хорошого настрою та гарного самопочуття наших споживачів!

Працівники сфери житлово-комунального господарства вже звикли, що їхня робота у більшості випадків сприймається за належне. А от коли блага цивілізації раптом зникають, усі одразу ж відчувають дискомфорт. Ми не згадуємо про комунальників, якщо вони добре виконують свою роботу.

Сьогодні ми висловлюємо повагу та вдячність усім цим людям і вітаємо з професійним святом. Більшість з них у цей день не будуть святкувати, а продовжать забезпечувати комфорт у наших будинках та порядок на вулицях. Працює сьогодні і колектив нашого підприємства, який щоденно піклується про те, щоб в ужгородців цілодобово була холодна вода та працювала каналізація.

Бажаємо всім колегам, а також нашим споживачам, найшвидшого закінчення війни, мирного неба над головою, оптимізму та віри в майбутнє!

Слава Україні!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *