ilosos

Поповнення автопарку

Квітень почався з поповнення автопарку КП «Водоканал м. Ужгород» новою вакуумною спецмашиною KOBALT KSV-60.02F02.

Питання придбання спецавтомобілей для комунального підприємства було надзвичайно актуальним. Мережі водовідведення та водопостачання, потребують регулярної очистки та профілактики від великої кількості різноманітних забруднень. До аварійно-диспетчерської служби водоканалу за рік надходить до трьох тисяч заявок з питань аварійних ситуацій на мережах. Саме задля швидшого реагування на такі випадки була потрібна нова диспетчерська аварійна спецмашина на заміну старої ГАЗ 53 КО, яка працювала на нашому підприємстві з 1981р.

Автомобіль закуплено у рамках реалізації інвестиційної програми КП «Водоканал м. Ужгород» на 2023.

Основною перевагою вакуумна машина є надійність, економічність та багатофункціональність. Для комплектації автомобіля використано деталі, вузли та агрегати, що поставляються зарубіжними виробниками.

Диспетчерська аварійна вакуумна спецмашина обладнана цистерною та може відкачувати з колодязя глибиною до 5 метрів насосом, продуктивністю 240-360 м³/год.

Закупівля нових транспортних засобів дозволяє не тільки оновити автомобільний парк підприємства, а й забезпечити безперебійність та надійність роботи систем водопостачання та водовідведення міста.

Ми завжди на варті надійного водопостачання та водовідведення!

Разом ми сила! Слава Україні!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *