ремонтні роботи - 2

Заміна запірної арматури

В м. Ужгороді використовується кільцева система розподілу води. Для того щоб виконувати планові або аварійні ремонтні роботи потрібно мати можливість вимикати локальні ділянки водопроводів, не припиняючи водопостачання на цілий мікрорайон чи вулицю. А саме цю функцію виконує запірна арматура.

На нашому підприємстві розуміють, що від якості запірної арматури залежить безперебійність водопостачання та водовідведення, це зменшує час необхідний для усунення аварійної ситуації.

11 травня наші ремонтні бригади виконали складні ремонтно-монтажні роботи з заміни засувок D-500, D-400, та дві D-200 з використанням спецтехніки.

Планові ремонтні роботи виконувались одночасно за двома адресами на перехресті вулиць Тельмана – Дворжака та Шухевича – Успенського. По всій лівобережній та частково правобережній частинах міста було відсутнє водопостачання. Ми завжди намагаємось максимально оперативно виконувати роботи на водопровідних мережах та завдавати якнайменше незручностей споживачам. Але з об’єктивних причин ми не завжди маємо можливість це зробити.

Заміна запірної арматури проходять задля майбутнього переключення споживачів на новозбудований водогін. Для його запуску та включення в систему водопостачання з підключення всіх існуючих абонентів потрібно мати можливість перекрити стару ділянку мережі. У зв’язку з довготривалим використанням стара запірна арматура на цих ділянках перестала виконувати свої функції. Саме тому постала нагальна потреба в її заміні.

Покращення якості води неможливо без поступового відновлення водопровідних мереж та обладнання на них.

Дякуємо що з терпінням відноситесь до аварійного відключення води під час ремонтних робіт, що виконуються задля майбутнього комфорту та зручності для наших абонентів!

Разом ми сила!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *