ремонтні роботи - 2

Продовжуємо замінювати запірну арматуру

У рамках заходів щодо переключення споживачів на новозбудований водогін, ремонтні бригади нашого підприємства проводять заміну запірної арматури на ділянках мережі.

Зокрема, вчора по вулиці Гагаріна було виконано складні ремонтно-монтажні роботи з заміни засувок D-500, D-400, та D-250 з використанням спецтехніки.

Запірна арматура є складовою частиною трубопроводів і використовується для припинення подачі водопостачання у разі аварійних ситуацій або планового відключення для проведення ремонтних робіт. Засувки повинні завжди працювати належним чином. Ми встановили сучасні засувки від провідного світового виробника замість старих, які вже не могли продовжувати свою експлуатацію. Ці нові засувки є надійнішими та дозволять нам швидше виконати операції з запуском та включенням новозбудованого водогону в систему водопостачання з підключення всіх існуючих абонентів.

Також нова запірна арматура допоможе аварійним бригадам більш швидко розпочинати усунення пошкоджень у разі проблем з водопостачанням. Це сприятиме скороченню термінів відсутності послуг для споживачів в майбутньому.

Під час виконання ремонтно-монтажних робіт по всій лівобережній та частково правобережній частинах міста було відсутнє водопостачання. Ми завжди намагаємось максимально оперативно виконувати роботи на водопровідних мережах та завдавати якнайменше незручностей споживачам. Але з об’єктивних причин ми не завжди маємо можливість це зробити.

Покращення якості води неможливо без поступового відновлення водопровідних мереж та обладнання на них. Дякуємо що з терпінням відноситесь до планового відключення води під час ремонтних робіт, що виконуються задля майбутнього комфорту та зручності для наших абонентів!

Разом ми сила!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *