ремонтні роботи - 2

Отримали трансформатори

Наш ворог підступний. І цивільна інфраструктура – постійний об’єкт для ударів. Тож ми маємо бути готовими до будь-яких позаштатних ситуацій.

Щоб об’єкти нашого підприємства завжди були з електропостачанням і стабільно працювали, допоможуть два трансформатори SCORCH потужністю 630 кВА, які ми отримали в якості гуманітарної допомоги.

Обладнання надала німецька компанія “AVU Netz GmbH” у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги “Міжнародна платформа для зміцнення партнерств комунальних підприємств у водному господарстві”, що реалізовується Німецьким товариством міжнародного співробітництва за дорученням уряду Німеччини.

Трансформатори вже встановлюють на об’єктах підприємства. Тепер раптові відключення світла не зупинять роботу стратегічно важливих об’єктів водоканалу.

Щиро дякуємо за допомогу німецьким благодійникам, Verband kommunaler Unternehmen e.V. (VKU), Німецькому товариству міжнародного співробітництва (GIZ), Асоціації “Укрводоканалекологія”, ГО “ГОУЛОКАЛ” за можливість зміцнення наших об’єктів та реальний внесок у розвиток водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгород.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *