ремонтні роботи - 2

Заміна насосного обладнання на ПНС «Юність»

Щоб підвищувальна насосна станція залишалася завжди ефективною та надійною, важливо забезпечити правильне комплексне обслуговування. Від цього залежить працездатність та функціональність системи.

Працівники водоканалу ремонтують та оновлюють обладнання станцій, проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди. В свою чергу керівництво водоканалу намагається знайти ресурси для поновлювальних робіт.

В якості гуманітарної допомоги наше підприємство отримало від Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) 4 насоси Hydro-Vacuum S. A. Один з них потужністю 45 кВт встановлено на підвищувальній насосній станції «Юність». Це дозволить стабілізувати тиск води у житлових будинках за адресами які обслуговує станція, сприятиме підвищенню надійності і ефективності роботи насосної станції, збільшенню строку служби обладнання, запобіганню аварійності мереж внаслідок гідравлічних ударів.

На сьогодні повністю виконано комплекс ремонтно-монтажних робіт та насос працює на всю свою потужність. Також на станції завершується капітальні ремонтні роботи по фасаду та внутрішньому оздобленню.

Щиро вдячні партнерам за таку підтримку!

Підприємство робить все можливе для підтримання станцій у належному вигляді та при можливості завжди проводить ремонтні роботи для забезпечення безаварійної роботи системи водопостачання.

Ми завжди на варті стабільного водопостачання та водовідведення.

Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *