вода відключення

Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (вiдновлено)

Повідомляємо, що працівники дільниці водопровідної мережі виконують аварійно-відновлювальні роботи на водогоні, який проходить по вулиці Капушанській, в районі будинку №110. Для успішного виконання робіт, на період їх проведення, буде призупинено подачу водопостачання з водозабору “Минай”.

Тимчасова відсутність водопостачання відчуватиметься по всій лівобережній (в тому числі, у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Подачу води буде відновлено одразу ж по завершенні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

3 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (вiдновлено)

  1. “пропустити воду через систему змивних бачків”- Субота, люди  вмикають пральні машини-автомати. І тепер весь бруд буде пропущений через ТЕНи пральних машин та випрану білизну. Невже не можна було почекати до понеділка ? !!!

  2. Дорогий та незамінний УжВодоканал,

    пишу вам із глибин моєї душі (та трохи із запою), щоб висловити своє глибоке “захоплення” вашими несподіваними маневрами з водопостачанням, які, не інакше, спрямовані на перевірку моєї моральної стійкості та фізичного здоров’я.

    Проте, мушу зізнатися, що ваші методи мають дещо… непередбачуваний вплив на моє життя. Заради боротьби зі стресом, викликаним вашими нестабільними послугами, я був змушений звернутися до давнього та перевіреного методу – алкогольного релаксу. На жаль, це призвело до тимчасового затуманення мого розуму та гаманця, через що моя здатність сплачувати рахунки була тимчасово виведена з ладу.

    Проте, не варто хвилюватися. Моя платіжна активність буде відновлена разом з поверненням до тверезого способу життя, невдовзі після завершення цієї “маленької відпустки” від реальності. Як тільки процес детоксикації (або ж, народним словом, прокапування) буде успішно завершений, обіцяю негайно врегулювати всі виниклі боргові зобов’язання.

    Безмежно вибачаюся за цю тимчасову незручність та сподіваюся на ваше розуміння та гнучкість у цьому питанні. Водночас, з повагою просив би вас у майбутньому утриматися від дій, які могли б спровокувати мій психологічний релакс в алкогольні обійми. Ваше водопостачання є життєво необхідним для моєї побутової та емоційної стабільності, тому просив би з усією серйозністю поставитися до мого прохання не перекривати мені доступ до цього джерела життя.

    Отже, з великою надією на ваше співчуття та здатність до реформ, я прошу вас покласти край цій безвідповідальній політиці “водних перебоїв”. Ваші дії не лише підштовхують мене до алкогольних пригод, а й серйозно підривають мою віру в людяність… та водопровідні системи.

    З повагою (та трохи з іронією),
    Дядя Серожа

  3. А в неділю 18.02 чому відключили? Пишіть зразу інформацію в соц.мережі, на свій сайт, щоб люди були хоча б поінформовані через що у вихідний день зазнають суттєвих незручностей, сплачуючи вчасно за воду.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *