вода відключення

Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (вiдновлено)

Повідомляємо, що працівники дільниці водопровідної мережі виконують аварійно-відновлювальні роботи на водогоні, який проходить в районі перехрестя вулиць Володимирська і Баб’яка. В зв’язку з цим, тимчасово, на період їх проведення, призупиняється подача водопостачання з водозабору “Минай”.

Тимчасова відсутність водопостачання відчуватиметься по всій лівобережній (в тому числі, у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Подачу води буде відновлено одразу ж по завершенні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

9 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (вiдновлено)

  1. Уєбани, закрили воду всьому місту через якусь дирку на одній вулиці

  2. Ви дістали!!!!! То не можна зробити так, що коли виникають аварійні ситуації не відключати половину міста від водопостачання, а лише перекривати там, де проблема.
    Вже сил нема весь час сидіти без води!!!!! Як аварійна ситуація, то пів дня чекаєш коли воду  дадуть!

  3. добрий вечір

    попереджати треба за день , щоб люди були готові бути пів дня без води . У мене мала дитина , як я маю бути без води цілий день і чи дадуть її сьогодні

    де можна бачити графік відключення води

    • Добрий ранок!
      Графіку відключень води немає, тому що ми її по графіку не відключаємо. Про планові призупинення – повідомлється заздалегідь. А про аварійні відключення – повідомити заздалегідь неможливо.

  4. Скажіть будь – ласка,як довго ще буде відсутнє водопостачання?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *