вода відключення

Тимчасове призупинення водопостачання 13 березня, в зв’язку з регламентними роботами (відновлено)

Повідомляємо, що завтра (13 березня) будуть проводитись регламентні роботи роботи на водогоні по вулиці Станційна. В зв’язку з цим, тимчасово, приблизино з 9:30 і до завершення робіт буде призупинено подачу водопостачання з водозабору “Минай”.

Тимчасова відсутність водопостачання відчуватиметься по всій лівобережній (в тому числі, у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Подачу води, у випадку призупинення, буде відновлено одразу ж по завершенні робіт.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

9 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання 13 березня, в зв’язку з регламентними роботами (відновлено)

  1. Вам не здається неадекватнтм вимикання половини міста з приводу ремонту кожної окремої труби? Організуйте якось більш локальні ділянки. В нормальних містах перекривають максимум квартал і в випадках аварій, і при планових роботах. Та аж ніяк не половину міста!

  2. З такими тарифами на воду можна було б і якось повідомляти людей про відключення. Це просто знущання,управи на вас немає.

    • Доброго дня!
      Ви свій коментар написали як раз під повідомленням про відключення, яке висить на сайті ще від учора.

  3. Просто ублюдошні ублюдки, які залишають людей без води 3 рази на тиждень. Я із хворою спиною маю тягатися з важкими баклашками??? Бажаю щоб ви так сиділи без грошей, як я без води…в кінці кінців можна ці роботи зробити і в 5 ранку щоб нікому не заважало. Просто ублюдки люблять поспать, посрать і напиться кави, доки приступлять до роботи. 3 РАЗИ НА ТИЖДЕНЬ ЦЕ ВЖЕ ПЕРЕБОР!!!!!🤬

  4. Для того щоб виконати певний перелік робіт вимикати воду щодня ,а платити за місяць,споживання як за цілий рік хоч там і приблизно того немає.Ми не в Херсоні це Закарпаття найбезпечніше на сьогоднішній день,обл в Україні , а платити за воду яка коштує як кехих шампанського в Дубаях, немає на Вас того депутата який в Керецьках був ,було б Вам щастя.Який мер такий порядок

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *