ремонтні роботи місяць головна

Статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за березень

Незважаючи на погодні умови ми щодня працюємо над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення Ужгорода. По всьому місту наші аварійні бригади усувають пориви і витоки, а також ліквідують затори каналізації.

В той же час працівники Центра обслуговування споживачів продовжують надавати абонентам консультації через наші різноманітні дистанційні сервіси, а також на особистому прийомі.

До вашої уваги статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за березень:

Крім термінових (аварійних) викликів, ми працюємо з прочищення каналізації і в плановому порядку юридичним та фізичним особам за договорами сервісного обслуговування. За цей місяці ми здійснили 20 робіт по усуненню пошкоджень та прочищення засмічень на каналізаційних мережах які знаходяться на балансі наших абонентів.

Також ми працюємо з прочищення каналізації і в порядку профілактичного обслуговування каналізаційних мереж і каналізаційних колодязів. За березень ми виконали 58 робіт, по профілактичному усуненню аварійних ситуацій на мережі водовідведення.

Для запобігання травматизму людей, дорожнім і комунальним аваріям працівники КП «Водоканал м. Ужгород» проводять планові обстеження оглядових колодязів та їх заміну на нові. За березень у різних частинах міста було встановлено 2 нових люків (на каналізаційних мережах).

Наші фахівці контролюють якість питної води на всіх етапах водопідготовки. Вони постійно відбирають проби та проводять аналізи, тільки за березень було зроблено 326 хімічних та 332 бактеріологічних аналізів за відібраними пробами питної води по всьому місту. Жодних відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не виявлено, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН.

У зв’язку з постійним збільшенням кількості аварій на каналізаційних мережах, пов’язаних із засміченнями та потраплянням до системи сторонніх предметів закликаємо споживачів дотримуватися правил користування каналізацією і пам’ятати про довкілля.

Якби всі жителі дотримувалися простих правил, це дозволило б уникнути аварій, пов’язаних з засміченням каналізаційної системи та руйнування каналізаційних мереж.

Правила користування каналізацією дуже прості. Просимо запам’ятати хоча б наступні пункти:

Цивілізоване поводження з каналізацією починається з нас!

Дякуємо за увагу!

Всі процеси з водопідготовки здійснюються в установленому порядку, всі водопровідні споруди працюють в штатному режимі.

Продовжуємо працювати на комунальному фронті заради комфорту ужгородців та наближення перемоги! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *