ZaborgovanistZaVodu

Про тариф на послуги водопостачання та водовідведення з використанням внутрішньобудинкових систем

КП “Водоканал м. Ужгород” повідомляє, що згідно Постанови НКРЕКП № 2868 від 26.11.2015 року для споживачів, які є мешканцями багатоквартирних будинків, вводиться новий тариф на послуги:

  • водопостачання – 8,92 грн. за 1 куб. м.;
  • водовідведення – 4,83 грн. за 1 куб. м.

Разом, новий тариф на послуги централізованого водопостачання та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) становитиме 13,75 грн.

В зазначений тариф включені наступні статті витрат:

  • на періодичну повірку встановлених у споживача приладів обліку та пов’язані з цим витрати на їх демонтаж, транспортування і монтаж;
  • витрати, пов’язані з виготовленням розрахункових документів;
  • витрати на оплату послуг банків та інших установ з приймання і перерахування коштів споживачів за надання послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення;
  • витрати на оплату праці персоналу, що безпосередньо здійснює збут послуг споживачам-жителям багатоквартирних будинків, та інші витрати які виникають у процесі надання таких послуг.

На даний час вказана Постанова проходить погодження в Мінюсті, тому про початок дії нового тарифу ми повідомимо додатково.


З повагою, адміністрація КП “Водоканал м. Ужгород”

Коментар до теми “Про тариф на послуги водопостачання та водовідведення з використанням внутрішньобудинкових систем

  1. Шановний абоненте (о.р. 7014387), який звертався з цієї форми на сайті із запитанням. Ви вказали неіснуючу (помилкову) адресу поштової скриньки. Будь ласка, надайте вірну адресу, щоб ми могли направити Вам відповідь. Дякуємо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *