Паводок

Робота аварійної служби Водоканалу у ситуації що склалася, в зв’язку з різким збільшенням кількості опадів

Як відомо, після заморозків минулого тижня,  наприкінці Різдвяних вихідних та на початку цього тижня в Закарпатті випала чимала кількість опадів. У зв’язку з цим, аварійні служби комунальних підприємств, у тому числі КП «Водоканал м. Ужгорода», були переведені в режим підвищеної готовності для оперативного реагування та запобігання аварійнх ситуацій, до яких, закономірно може призвести розбурхана стихія.

Власне, по списку прийнятих до виконання на поточний день робіт, що знаходиться у правій колонці сайту можна було помітити, що після вихідних різко підскочила кількість адрес, за якими бригади аварійної служби КП «Водоканал м. Ужгорода» виїжджали для прочистки каналізаційних мереж або усунення інших несправностей пов’язаних із системою водовідведення міста.

Окрім усунення тих чи інших несправностей, що вже утворилися у результаті дії стихії, нашими працівниками проводяться також і профілактичні міри. Такі роботи, в першу чергу, проводяться, звісно, на ділянках каналізаційних мереж, де більше всього очікується можливість виникнення аварійних ситуацій. До прикладу, учора (13 січня), працівниками аварійної служби нашого підприємства, було проведено профілактику каналізаційної мережі по вулиці Панькевича.

Традиційно, виражаємо вдячність мешканцям міста, за своєчасне сповіщення про помічені несправності в системі водопровідних та каналізаційних мереж. Саме завдяки Вам, ми маємо можливість оперативно реагувати та запобігати аварійним ситуаціям. Нагадуємо, що у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, що входять у сферу обслуговування нашого підприємства, для запобігання аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгорода» за телефонами: (0312) 640556 та (0312) 643855.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *