DSC_0902

Продовження робіт на перехресті вулиць Докучаєва та Університетської

Працівниками дільниці водопровідної мережі буде проводитись заміна водогону діаметром 200 мм, довжиною близько 140 м, на ділянці від автобусної зупинки навпроти гуртожитку по вулиці Університетській до камери, що знаходиться на території міської лікарні.

В зв’язку з цим, 21 квітня, на протязі проведення цих робіт буде тимчасово обмежено водопостачання в районі вулиць Кошицької, Керченської, Кавказької, Вірменської, Грибоєдова та провулку Університетського..

Звертаємо увагу водіїв, що проїзд, по вулиці Докучаєва на ділянці від інфекційного відділення лікарні та до виїзду на вулицю Університетську, на період проведення робіт, буде перекритий.

Водопостачання та проїзд будуть відновлені одразу по завершенню робіт.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

DSC_0899.jpg

DSC_0895.jpg

DSC_0900.jpg

DSC_0905.jpg

DSC_0908.jpg

DSC_0919.jpg

DSC_0921.jpg

DSC_0922.jpg

DSC_0923.jpg


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Коментар до теми “Продовження робіт на перехресті вулиць Докучаєва та Університетської

  1. Всю ніч води не було, вранку дали якусь цівочку, під якою і не вмиєшся. Приходжу додому – знов води нема. Зовсім. Навіть руки помити нема під чим. То це мені і завтра ходити як замазурі? Котел просто тухне і не запалюється від тих 2 грамм води, що подали вранці, а ввечері зовсім всі без води! Люди добрі, ну так не можна, в нас в будинку немовлята, яких треба мити, та і дорослим би не завадило трохи гігієни – досить тепло на дворі і ми в пилюці. А про відхоже місце взагалі мовчу, в “кустікі” тепер бігати? Хочемо води!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *