DSC_1362(cut)

Завершено аварійно-ремонтні роботи в районі Аеропорта

Повідомляємо що, силами дільниці водопровідної мережі, аварійну ситуацію на водопровідному вводі будинку №152 по вулиці Собранецькій – ліквідовано. Через складні умови та неочікувані перешкоди – на це пішов цілий день. Було замінено 12 м водопровідної лінії діаметром 50 мм та 7 м труби безпосередньо вводу самого будинку, також діаметром 50 мм. Крім того, замінили також запірну арматуру будинкового вводу. Адже саме через те, що її стан не давав можливості локально перекрити будинок, довелось залишити без води оточуючий район, про що повідомлялось учора ввечері.

DSC_1361.jpg

Для проведення розкопок на місці робіт, було акуратно зрізано асфальтове покриття.

DSC_1362.jpg

Головною та неочікуваною перешкодою виконання робіт, виявилась вже роками непрацююча теплотраса, яка проходить над водопровідною трубою. Справа в тому, що 2 труби цієї теплотраси, що зображені в нижній частині фотографії – були закриті бетонним лотком, який довелось повністю демонтувати, оскільки він робив неможливим проведення подальших робіт.

DSC_1355.jpg

Перекриття водопостачання, було необхідним, щоб ліквідувати загрозу підтоплення електрощитової, яку зображено на фотограії. Крім того, з цією ж цілью, на протязі виконання робіт, проводилась відкачка води з підвалу будинку.

DSC_1365.jpg

Фотографія замінененої запірної арматури вводу будинку.

DSC_1359.jpg

А на цій фотографії зображено стару трубу будинкового вводу, яку також було замінено.

Дякуємо за порозуміння та приносимо вибачення за вимушені тимчасові незручності.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *