DSC_1870

Нові деталі щодо ходу робіт по ліквідації аварійної ситуації в районі провулка Соляного

Повідомляємо, що бригаді дільниці експлуатації водовідведення, яка від учорашнього вечора безперервно працює над ліквідацією аварійної ситуації, що виникла в районі провулка Соляного – зрештою вдалось добратись до фактичної причини аварії. Як виявилось, труба каналізаційного колектора повністю забита на протяжності більше 10 метрів (в тому числі сміттям від будівельних матеріалів).

Нажаль, оперативно усунути аварійну ситуацію такого масштабу не представляється можливим. В даний момент, вирішується питання запуску додаткової тимчасової лінії колектора в обхід основної.

А протягом наступного тижня, вирішуватиметься питання прокладання нової лінії колектора, яка не буде проходити через приватні ділянки.

Щодо питання, яке хвилює всіх ужгородців, коли ж відновиться подача водопостачання? Близько 20:30 буде вирішено, яким чином населення буде забезпечуватись водою і оприлюднено на сайті та інших ЗМІ.


З повагою, адміністрація КП “Водоканал м. Ужгород”

18 коментарі до теми “Нові деталі щодо ходу робіт по ліквідації аварійної ситуації в районі провулка Соляного

  1. Тобто протягом тижня води не буде? Поки ви будете вирішувати, думати, чухати яйця, колупати в носі… Ви або геть здуріли, або повні дибіли. Якшо ваші робітники ні хрєна не вміють робити, зверніться за допомогою в інші міста. Може вам хтось допоможе.

  2. Хто понесе відповідальність, за те, що земля під водосховищем роздана в приватне будівництво? Хто відповість, що колектор засмічений? Які вже мають бути тарифи, щоб Ваші працівники слідкували, та правильно обслуговували лініі? Де прокуратура, коли виникає таке ЧП? Це ж приватний сектор скидував сміття????

    • Шановна Олю! Для того, щоб не засмічувались колектори, користувачі міської каналізації не мають її засмічувати.

      • Кто продал землю над коллектором и как попал строительный мусор в канализацию?

         

  3. Шановні водоканальці, ви хочете, щоб ваш водокал населення Ужгорода рознесло в пух і прах? Якого хрена ви робили на протязі всього часу, думали сраками про коллектор на Соляній? Давайте воду терміново, бо фіг вам люди будуть платити по новим тарифам!!!

    • Шановна Світлано, ми розуміємо Ваше обурення, але це не привід висловлювати своє обурення по-хамськи.
      Працівники Водоканала від учорашнього вечора безперервно працюють, щоб якомога швидше усунути аварію та відновити водопостачання.

  4. Шановний водоканал! А чи не здається вам,  що приймати рішення, яким чином населення буде забезпечуватись водою треба було ще вчора,  коли ви воду людям відключили? А запуск тимчасової обхідної лінії колектора – сьогодні зранку? Чого у вас все робиться так запізно???

    • Шановно Рито! Ще раз: ніхто не міг і у кошмарному сні уявити, коли вчора ввечері розпочинали ремонтні роботи, що врешті-решт там виявиться 10-метрове засмічення. Так що можна сміливо сказати “дякую” за цю ситуацію, в першу чергу, тим споживачам, які бездумно викидують у каналізацію усе, що під руку попадеться.

  5. Деякі користувачі дійсно не слідкують за тим, що зливається в каналізаційний. Наші труби по вул. Достоєвського не раз забивалися, бувало у неділю прокидаємося, а у винні витік аж те, що сусіди зверху в унітаз зливають! До речі, чи є аварійний номер при такій ситуації? Бо сантехнік з ЖЕКу гроші вимагав за роботу, а сам по суті нічого не зробив! Впоралися завдяки сусідам.

    Що за люди в нас? На водоканал злість зриваєте, матюкаєтеся, для вас же стараються чим швидше аварію ліквідувати!!! Краще культури вчіться і не кидайте сміття у стоки!

     

    • Шановна Тетяно, дякуємо за підтримку!

      Що стосується Вашого питання щодо прочистки каналізаційних мереж, то компетенцією Водоканалу є тільки каналізаційні люки (загальна мережа). В цьому випадку Ви звертаєтесь до диспетчерської з повідомленням. Якщо ж у Вас засмічується каналізація у будинку (внутрішня мережа), то це вже компетенція виключно ЖЕКу або ОСББ.

    • Якщо тимчасова лінія, прокладена в обхід непрацюючої працюватиме безперебійно – водопостачання буде подаватись в штатному режимі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *