DSC_1886(cut)

Роботи по ліквідації аварійної ситуації в районі провулка Соляного тривають

Шановні мешканці міста Ужгорода та Ужгородського району!

В доповнення до попередньої статті, повідомляємо, що виконання робіт суттєво ускладнюється в тому числі й тим, що в цьому ж місці окрім каналізаційного колектора, проходять також і інші комунікації (газопровід, електрика). Крім того, територія, по якій проходить колектор, була викуплена під будівництво приватних будинків. І місце де сталась аварія, як раз частково проходить на території однієї з цих ділянок, що створює додаткові незручності при проведенні робіт. Ми не можемо просто знести стіну, яка огороджує ділянку і являється приватною власністю, тож вимушені підкопуватись під неї (власник даної ділянки, із зрозумілих причин, в тому числі, сам зацікавлений в якомога скоршому завершенні робіт).

На даний момент, роботи тривають. Нажаль, ми не можемо заздалегідь прогнозувати, коли точно будуть завершені роботи і буде відновлено водопостачання.

Про додаткові подробиці щодо терміну завершення робіт та відновлення водопостачання, по мірі можливості, буде повідомлено окремо.

DSC_1884.jpg

DSC_1885.jpg

DSC_1886.jpg

DSC_1887.jpg

DSC_1888.jpg

DSC_1891.jpg

DSC_1892.jpg

DSC_1893.jpg

DSC_1894.jpg

DSC_1895.jpg

DSC_1896.jpg


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

26 коментарі до теми “Роботи по ліквідації аварійної ситуації в районі провулка Соляного тривають

  1. Добре що я слухаю радіо, читаю ужгородські новини (не сиджу в Вконтактах) і не довіряю прогнозам експертів водоканалу))) Набрав води на 2 дні.

    • Водоканалу вірити то краще вже в діда мороза. Ми теж набрали,але з малими дітьми,які з двору приходять не найчистіші,і яким би покупатись,то як бути,хочби по годинно вмикали,тихтрирази на день,а то сидиш і думаєш чи дитину на двір не пускати,чи в річці купати.

      • Шановна Ольго, якби це було було можливо, водопостачання обов’язково було б відновлено. Але, нажаль, ситуація склалась таким чином, що вмикаючи по графіку 3 рази на день воду – бригада, замість ліквідації безпосередньо причини аварії, буде кожного разу вигрібати нечистоти, щоб до неї дістатись. В такому випадку, нажаль, нестабільна ситуація може тривати ще довше.

        • Скажіть, чи є якісь прогнози? 

          Скільки часу ще без води залишатимемось?

          • Як тільки, в нас з’явиться з приводу цього нова інформація, ми обов’язково про це додатково повідомимо.

        • Багато хто встановив “насоси” и вних є вода постійно , а інші чому мають страждати? вмикайте воду на годину-дві )для всіх і вимикайте, не тільки тиск ,а й взагалі подачу… (в мене немає “безбашенки” і відповідно води, а у знайомого на 5 поверсі є… бо встановлений наосоc

  2. В інших містах,  коли аварія,  то в район привозять “газоном” воду у великих бочках. Люди виходять і в свою тару безкоштовно набирають воду…  А тут… Ціна на воду – “від літака”, а сервіс нульовий. Я такого бардака в жодному місті не бачила. За те, зранку дроги водичкою полили…. Дуже дякую! Мені туалет змити нічим і руки помити!!! Колхоз якийсь!!!

  3. Водоканал Ужгорода дре найбільшу по Україні плату за воду, а натомість такі “якісні” послуги. Це вже причому не перший раз ужгородці сидять без води в таку спеку.

    Обдираючи людей такими космічними тарифами ви маєте взамін надавати якісно водопостачання і мати бойпасні лінії на випадок аварій та іншого.

    Коли вся Україна платила за воду 2 гривні за кубометр, ужгородський водоканал здирав за це 10 гривень. Мало накралися?

    • Дуже зручно розповсюджувати брехню, прикриваючись анонімністю.

  4. Ви не даєте конкретної відповіді на одне питання,яке вже на крайній випадок хоч якось виручить.Чому нема машин з водою,щоб можна було хоч набрати в тару яка є вдома????Це бардак повний.Навіть минулого разу,коли проводились ремонтні роботи,не дивлячись на те що воду пускали по графіку кілька разів на день хоч на годину,стояли машини з водою.Тепер ні того ні того!ЧОМУ?

    • Шановно Анастасіє! Цього разу не прогнозувалось ніяких ексцесів, планувалось зробити все швидко, тому і не було такої масштабної підготовки, як минулого разу. Ми робимо все від нас залежне, щоб відновити водопостачання якнайшвидше.

      • Скажіть в чому полягає складність,щоб пригнати машини з водою?Вони зламані чи їх немає чим наповнити?Вже пята година,пройшов цілий день.Якщо ремонтні роботи ускладнені різними обставинами,завжди має бути вихід.Люди на межі. Вибачте,але завжди треба надіятись на краще а готуватись до найгіршого.Вихід має бути.Щоб хоч тимчасово забезпечити населення водою.

        • Забезпечення містян машинами з водою це компетенція не тільки Водоканалу, а й адміністрації міста. Наразі, офіційної інформації про таке рішення ми на маємо.

          • Ні,  ви подивіться! Забезпечення населення водою – це саме компетенція водоканалу,  за що в платіжках отримуємо не малі суми! Не треба кивати на адміністрацію! А ще,  нармально і стримано людям все роз’яснювати. А то почитавши вчорашні відповіді на коментарі,  складається враження, що відповіді пише істерична хамка. Майте повагу до людей,  які платять гроші і хочуть отримувати якісні послуги.

            На минулих вихідних теж води не було і знов винувата аварія…. Так і хочеться сказати: поганому танцюристу самі знаєте, що заважає!

          • Шановно Рито, самотужки Водоканал не має технічної можливості забезпечити споживачів водою з бочок. Для цього необхідно залучення усіх служб міста, включаючи МНС. О 8-й годині вечора має бути прийняте остаточне рішення щодо подальших дій задля виходу із ситуації, що склалась.

            Що стосується Ваших інших висловлювань, то перш ніж обвинувачувати когось у “істеричності”, треба спочатку уважно вчитуватись у власні повідомлення і оцінювати рівень дискусії, який Ви задаєте.

          • Вибачте, шановний Павло, крайніх у чому? У тому, що ми всіма силами намагаємось подати нашим споживачам воду?
            Ніхто не міг спрогнозувати масштабів наслідків, до яких призвела ця аварія, тому ніхто і не був готовий до виникнення екстранних питань. Детальна інформація щодо подальшого стану з водопостачанням буде опублікована незабаром.

  5. У мене завтра хрестини які роблю дома  ,я весь день готую ,вже вода ледве ледве хватає .Помитися куда йи мені в річку разом з немовлятком ????Майте совість ,на вихідних робити ремонтні роботи коли люди дома і нічого зробити не можуть ,добре що на воду ціна як звідти золото тиче .

    • Аня,  вони о 20й годині тільки будуть приймати рішення…Хоча якось запізно… А води вже добу немає… Думаю,  що всім там плювати на споживачів і їх проблеми….

  6. вы  конченные  уёбки, по другому вас назвать нельзя. КОНЧЕННЫЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  За что вам платят зарплату?  Где расписание  подачи воды при рем.работах? Где машина с питьевой водой  в разных концах города? КОНЧЕННЫЕ!!!

  7. І все таки, надайте графік подальшої подачі води. Запасів вже не залишилось, ніхто не розраховував на такий тривалий час…..

    • Шановно Вікторіє! При ремонті каналізації водопостачання неможливе навіть за графіком, тому що місцеу проведення ремонтних робіт почне заливати нечистотами і вся робота буде зіпсована.

      • Сука! Вы понимаете , что я хочу какать! Мне нечем смыть дерьмище !!! Если я сейчас посру и не смою, то моя пятиэтажка пропитается дерьмом на неделю ! Включите блять воду , хотя бы на полчаса , чтобы я смог высраться и не умереть от удушья говном !

  8. Судя по всему воду с кранов не увидим как  минимум неделю. Теперь будут решать сказать правду или валять дальше дурака.

     

    На счет нечистот. Как думаете в квартирах УЖЕ сколько собралось?

     

  9. Я щось не можу зрозуміти цих дибільних відписок! Обіцяли ж включити хоча б тимчасово з 18:00 до 20:00,де вода?

  10. Или реально серьезная авария или же воду не увидим пока не раскупим запасы минералки в супермаркетах.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *