Remont-dorogi

Ремонтні роботи по вулиці Дендеші

Повідомляємо що, бригадою дільниці водопровідної мережі, проводитимуться аварійно-ремонтні роботи, по вулиці Дендеші, в районі будинку №76.

В зв’язку з цим, тимчасово, на період проведення робіт, можливе незначне ускладнення автомобільного руху на ділянці автошляху в районі проведення робіт. Просимо бути уважними проїжджаючи повз огороджувальні знаки на місці проведення ремонтних робіт. Обмеження дорожнього руху будуть зняті одразу ж по завершенню робіт.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

4 коментарі до теми “Ремонтні роботи по вулиці Дендеші

  1. Добрий вечір. КОЛИ будуть завершені роботи по вул. Тельмана.!!!!  Чекаємо на морози??????? Перекопаний та перекритий металевими конструкціями тротуар, неможливо пройти. Всі пішоходи по дорозі повинні ходити де автомобілі проїжають. Жителі прилеглих будинків формують скаргу до місцевої ради . Чекаємо на активізацію робіт. Дякуємо.

    • Доброго вечора.
      З приводу питань такого роду, просимо звертатись до диспетчера або в приймальню за вiдповiдними телефонами: http://voda.uz.ua/?page_id=372

  2. Чому по вулиці Закарпатській з кранів тече іржава брудна вода темно-коричневого кольору? Вже декілька годин поспіль пропускаю воду, а вода ще грязна! Коли ви, нарешті, будете належно виконувати свою роботу? Яким чином ви компенсуєте спричинені вашою некомпетентністю і недбалістю збитки і незручності? І чи будете ви брати плату за брудну воду?

    • Шановний Володимир, це було пов’язано з аварійною ситуацією, що склалась по вулиці Закарпатській, в районі будинку №28. Аварію, звичайно ж, усунули.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *