DSC00007

Тимчасове призупинення водозабору Минай, в зв’язку з аварійними роботами

Повідомляємо, що бригадою дільниці водопровідної мережі, проводяться роботи по ліквідації аварії на водогоні діаметром 500 мм, на стику площі Бабушкіна та провулка Добролюбова. В зв’язку з цим, тимчасово, на період ліквідації аварії, призупиняється водопостачання з підземного водозабору “Минай”. Перебої водопостачання відчуватимуться на лівобережній та в частині правобережної стороні міста, мешканці якої отримують питну воду з вищевказаного водозабору.

Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт. Орієнтовно, роботи, які вимагають призупинення водопостачання, планується виконати протягом однієї години.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

20 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водозабору Минай, в зв’язку з аварійними роботами

    • Здравствуйте, Елена.
      Ориентировочно, работы, требующие понижения давления в водопроводной сети, планируется выполнить на протяжении одного часа.

  1. Думаю, що за час свого керування ваш начальник з впевненістю заслуговує на титул “Капітан ремонтних робіт Станіслав аварійна ситуація Карташов”.

    • Шановний Володимир, те що раніше у нас не було свого сайту, через який ми би могли повідомляти про проведення робіт, не означає, що вони не проводились. Але раніше, про переважну більшість таких робіт, мешканці міста могли дізнатись лише від наших диспетчерів.

      • Відкрию вам страшну таємницю – 99,9% користувачів ваших послуг дізнаються про відключення води не від ваших диспетчерів, а безпосередньо відкривши кран в своєму помешканні. Тому ККД ваших диспетчерів, десь такий самий як у вашого керівника Капітана Ремонтних робіт Станіслава аварійна ситуація Карташова.

        • Мова йде не про факт відсутності води, а про його причини. До обов’язків диспетчера не входить попередження кожного мешканця міста про можливість припинення водопостачання. Диспетчери можуть про це повідомити лише керівництву організацій соціального значення, такі як школи, дитячі садки тощо, щоб вони прийняли необхідні міри.
          Тож, Ваші “дотепні” коментарі – абсолютно недоречні.

  2. Ну Блін народ ну невже так складно попередити ?! Ну людям дома ні помитися, ні їсти приготувати. В мене робота з водою, а ви тупо просто виключили і йди з дождя тазики набирай. Аварія у них ….

    Коли Блін вода буде ??? Година вже прийшла

    • Шановний Ігор, водопостачання відновлено.

  3. надо планировать дела и траты – закупать воду или нет? начинать  готовить на закупленной воде или есть смысл подождать?

  4. Води нема з 9 години, про яку годину йде мова і від якої години починати відлік???

    • Шановна Ольга, якщо у Вас з 9:00 відсутнє водопостачання, то призупинення, про яке йде мова в даній статті – до цього відношення не має. В такому випадку, Вам варто звернутись до диспетчера нашого підприємства за телефоном: 64-06-56 або 64-38-55.

      • 9 година – це було абстрактно. У 10.30 води вже не було. І так, ситуація має пряме відношення до інформації у статті. З 10.30 до 12.45 – більше 2-х годин.

  5. Шановний представник Водоканалу!
    Моя вам порада: попередження має виглядати так: “Шановні мешканці! З такого-то числа такої-то години по таке число, таку годину ми відключимо водопостачання. Радимо вам приготуватися: набрати води….” і т.д.
    а не ось так: короче, ми тут через 2 хвилини відключимо воду, сорян. включимо, коли наші працівники пообідали.

    що з вашого сайту, що з ваших диспетчерів толк один і той самий. як уже перед мною писали, ми дізнаємося не з вашого сайту, а просто відкривши кран.

    • Шановна Анна, коли ми роботи плануються заздалегідь, то ми, відповідно, про них заздалегідь і повідомляємо. Але, нажаль, у переважній більшості випадків – мова йде про аварійні ситуації, які необхідно усувати в якомога стислі терміни.

      Зрозуміло, що передбачити заздалегідь виникнення аварійної ситуації та повідомити про неї мешканців міста ми не можемо.

      Крім того, далеко не в кожному випадку, ліквідація аварійної ситуації вимагає припинення водопостачання. І такі випадки, більшість мешканців взагалі не помічає.

    • Уважаемая Елена, водоснабжение, с водозабора “Минай”, возобновили с 12:40.

  6. на вулиці Грушевського води не має. Чого так ? дайте відповідь.
    І чи є вода на Проспекті своболи ? Дякую

    • Давление в системе возобновляется не сразу, но к текущему момент, уже должно было прийти к норме. Попробуйте обратится к диспетчеру.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *